Ο άνδρας με την πουά γραβάτα

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2013 15:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:42

Η Θεατρική ομάδα «ΚΟΛΑΖ» του ΤΕΙ Λάρισας παρουσιάζει μια μαύρη κωμωδία όπου έχει γραφτεί συλλογικά απο την δημιουργική ομαδα «Ελ Ρόι + ΑΒΓ» που απαρτίζουν οι: Άκης Βαΐου, Αριστοτέλης Καλύβας, Γιάννης Καρακατσανίδης, Βασίλης Κωστάκης  και Γιάννης Φαρσάρης. Η παράσταση φέρει τον τίτλο«Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» και θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λάρισας.

Περιγραφή:
Το θεατρικό έργο «Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» καταγράφει τι συμβαίνει στο μυαλό του Ιάκωβου Λέδερμαν, ενός 33χρονου εργαζόμενου στην τράπεζα Fabulous Life & Co. «Η ανέλιξή του στην ιεραρχία της εταιρίας ήταν ιδιαίτερα γρήγορη και εδώ και σχεδόν 4 χρόνια απασχολείται στο Business Center στα κεντρικά της γραφεία, στον ουρανοξύστη Vanity Capitalism. Τα γραφεία της Fabulous Life & Co στεγάζονται στους πρώτους 30 ορόφους (από τους συνολικά 110) του κτιρίου και το γραφείο του Iάκωβου Λέδερμαν είναι στον 24ο. Έξι όροφοι τον χωρίζουν από την κορυφή της ιεραρχίας και την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση, ενώ εικοσιτέσσερις από το πεζοδρόμιο.
Ένα πρωινό, λίγο πριν αρχίσει το ωράριο εργασίας, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 24ο όροφο του, ομολογουμένως, εντυπωσιακού ουρανοξύστη. Πεζοί και σταματημένοι στα φανάρια οδηγοί, βλέπουν έναν κοστουμαρισμένο άνδρα με μια περίεργη πουά γραβάτα να αιωρείται 75 μέτρα πάνω από το έδαφος. Ο Ιάκωβος Λέδερμαν - απελπισμένος λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πριν, όταν πατούσε το κούφωμα του ανοικτού παραθύρου του γραφείου του- αισθάνεται τώρα για πρώτη φορά τόσο ελεύθερος και φαίνεται να απολαμβάνει τη θέα. Βρίσκεται 75 μέτρα πάνω από το έδαφος και αρχίζει η πτώση του: t=0 sec, s=75 m, και m (Jacob Lederman)=78 kg. Και ο όροφος: 24ος. 
Τι συμβαίνει, άραγε, στο μυαλό του Ιάκωβου Λέδερμαν;». 
Παίζουν οι: Μακριανίδου Ειρήνη, Βλάμη Αθηνά, Δαμιανίδης Ανέστης, Δεληγιάννης Διονύσης
Ελευθεριάδης Γιάννης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass