ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ, ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

«Η σεξουαλική ζωή του κ. και της κ. Παπαχαραλάμπους»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:05
 Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με την πολύτιμη βοήθεια χιλιάδων θεατών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θεράπευσε τη «Σεξουαλική ζωή του κ. και της κ. Νικολαΐδη» και φέτος καταπιάστηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία με τη «Σεξουαλική ζωή του κ. και της κ. Παπαχαραλάμπους». Έτσι ονομάστηκε η συνέχεια, το νούμερο δύο, η νέα βερσιόν της κωμωδίας της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Οι φετινοί ψυχαναλυόμενοι είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη. Μέσα από τη δική τους σχέση, διαμορφώθηκε επί σκηνής μια καινούρια συνθήκη ψυχανάλυσης. Στη Λάρισα θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Ο κ. και η κ. Νικολαΐδη τα ξαναβρήκαν και επαναπροσδιόρισαν τη σεξουαλικότητά τους με επιτυχία. Γι' αυτό και με ασφάλεια σύστησαν τον σεξολόγο Γιάννη Λεονάρδο στους καλούς τους φίλους Γεράσιμο και Τζόυς.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κ. και η κ. Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας (Γιάννης Ζουγανέλης) αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημά τους, βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο... συμμετέχει και το κοινό! Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να καθοδηγήσει άπαντες στη σεξουαλική ευτυχία.
Η «Σεξουαλική ζωή του κ. και της κ. Παπαχαραλάμπους» είναι η καθημερινότητά μας. Οι συνεδρίες του Γεράσιμου και της Τζόυς αποτυπώνουν τις ζωές όλων μας. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μια ακόμη ρεαλιστική μυθοπλασία που μας καθρεφτίζει, με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Προπώληση: γραφεία θεσσαλικού θεάτρου, βιβλιοπωλεία «Γνώση» και «Παπασωτηρίου» και Viva.gr 11876. Πληροφορίες: 2410-621209- 6978-188757.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass