ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι διαδρομές μάθησης και παιχνιδιού συνεχίζονται

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2012 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
 Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας». Στην εβδομάδα που πέρασε τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα βιβλία της Βιβλιοθήκης, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρίας Future Library, και να παίξουν ασκώντας την παρατηρητικότητά τους. Επίσης, αναβίωσαν, με θεατρική έκφραση, τις περιπέτειες του Οδυσσέα απαντώντας σε καίρια ερωτήματα ζωής και έπαιξαν με τα ζάρια των ιστοριών δημιουργώντας ιστορίες για ταξίδια, αναπτύσσοντας τη φαντασία τους.
Οι δράσεις της επόμενης εβδομάδας περιλαμβάνουν:
-9 Ιουλίου 11-1 το πρωί
Ένα βιβλίο την εβδομάδα: Οι διαδρομές των ηρώων. Κάθε εβδομάδα ένα βιβλίο, ένας ήρωας και η διαδρομή του. Εμψυχωτής: Λένα Χαϊδούτη. Για παιδιά: 5-7 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη.
 
-9 Ιουλίου 6-8 το απόγευμα
Ο μικρός Πρίγκιπας.Τα παιδιά μέσα από τη θεατρική έκφραση και οδηγό το Μικρό Πρίγκιπα αναβιώνουν την εμπειρία της ανακάλυψης του καινούργιου και του άγνωστου. Εμψυχωτής: Άννα Λαμπροπούλου. Για παιδιά: 8-12 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη.
-11 Ιουλίου 2012 6-8 το απόγευμα
Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Τα παιδιά μέσα από τη θεατρική έκφραση και οδηγό την Αλίκη εξερευνούν την εμπειρία του να μεγαλώνεις. Εμψυχωτής: Άννα Λαμπροπούλου. Για παιδιά: 10-14 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη.
 
-12 Ιουλίου 11-1 το πρωί
Ο μοβ μαρκαδόρος του Χάρη. Τα παιδιά διαβάζουν την ιστορία του Χάρη, «Ο Χάρης και ο μοβ μαρκαδόρος», Crocket Johnson, εκδόσεις Καστανιώτη, και με τη βοήθεια μιας γραμμής και της φαντασίας μας σχεδιάζουμε σιγά - σιγά έναν ολόκληρο κόσμο. Εμψυχωτής: Δήμητρα Γκόλαντα. Για παιδιά: 5-7 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2410-531.973 και 2410-533.390 ή στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης: Παπακυριαζή 47. Υπεύθυνη προγράμματος Χατζηαβραάμ Χρυσούλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass