ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ

«Ένα πιάνο-μία φωνή»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2012 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
Δύο ιδιαίτερα καταξιωμένοι καλλιτέχνες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, θα δώσουν μία μοναδική συναυλία την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας. Στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ένα πιάνο-Μια φωνή» οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις φωνές τους και θα ερμηνεύσουν κομμάτια που σφράγισαν τη μουσική τους καριέρα.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής σε ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού και μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές.
Ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια, οι μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και τα δεδομένα ανατρέπονται κάθε στιγμή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας τη χαρά τους, το ταλέντο τους και την απίστευτη ενέργειά τους. Η παράσταση έκλεψε τις καρδιές του κόσμου επί δύο συνεχόμενες χρονιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του Gazarte στην Αθήνα, και ταξίδεψε τη μουσική και τα τραγούδια μας εκτός συνόρων, Λονδίνο, Βοστόνη Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass