ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2012 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Η γνωστή θεατρολόγος – παραμυθού Λένα Χαϊδούτη ήταν χθες η ξεναγός στα ταξίδια της Μαίρης Πινέζας από το ομώνυμο βιβλίο, στη Δημόσια-Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας.
Τα παιδιά στη χθεσινή διαδρομή ταξίδεψαν σε χώρες μακρινές, μύρισαν καινούριες μυρωδιές, είδαν τοπία μαγικά, γεύτηκαν φρούτα εξωτικά. Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας παιδιά ηλικίας 5-7 ετών γνωρίστηκαν μέσα από παιχνίδια και δημιούργησαν με εικαστικό τρόπο εικόνες του παραμυθιού. Πρόκειται για εκδήλωση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας προώθησης της φιλαναγνωσίας , της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που γίνεται σε όλη την Ελλάδα με την αμέριστη βοήθεια από το Future Library και τη στήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Οι διαδρομές συνεχίζονται την υπόλοιπη εβδομάδα ως εξής:
11 Ιουλίου 6:00-8:00 μ.μ. Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Τα παιδιά μέσα από τη θεατρική έκφραση και οδηγό την Αλίκη εξερευνούν την εμπειρία του να μεγαλώνεις. Εμψυχωτής: Άννα Λαμπροπούλου, για παιδιά 10-14 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη.
12 Ιουλίου 11:00-1:00 το πρωί. Ο μωβ μαρκαδόρος του Χάρη. Διαβάζουμε την ιστορία του Χάρη, «Ο Χάρης και ο μοβ μαρκαδόρος» και με τη βοήθεια μιας γραμμής και της φαντασίας τα παιδιά σχεδιάζουν σιγά σιγά έναν ολόκληρο κόσμο. Εμψυχωτής: Δήμητρα Γκόλαντα, για παιδιά 5-7 ετών, με προεγγραφή, στη Βιβλιοθήκη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χρειάζεται όμως να δηλωθεί η συμμετοχή των παιδιών εγκαίρως. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410-531.973 και 2410-533.390. Διεύθυνση Βιβλιοθήκης- Παπακυριαζή 47. Υπεύθυνη προγράμματος: Χρυσούλα Χατζηαβραάμ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass