ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ «ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»

Ενθουσιάζει ο «Γιατρός με το στανιό»

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 1:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Όαση δροσιάς για τους θεατρόφιλους της Λάρισας αποτελεί η «Αυλή του Μύλου» στο χώρο της οποίας τις τελευταίες μέρες παίζεται η παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου.
Το έργο «Γιατρός με το στανιό» ενθουσιάζει το κοινό που το παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Οι θεατές δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για το θαυμάσιο θερινό θέατρο στο «Μύλο του Παππά» αλλά και για την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος.
Παρά την υψηλή θερμοκρασία και απόψε η σκηνή θα είναι ανοιχτή στις 9:30 μ.μ. για όσους δεν αποδράσουν από το κλεινόν άστυ.
Η παράσταση είναι μία άριστη επιλογή για τα καλοκαιρινά βράδια, που σ΄ αυτό συμβάλουν και οι έξοχοι ηθοποιοί που ερμηνεύουν με ενθουσιασμό τους ρόλους τους. Ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Περικλής Καρακωνσταντόγλου, ο Χάρης Φλέουρας, ο Βασίλης Γιαβρής, η Άννα Γκλέτσου, η Ιωάννα Δημακοπούλου και ο Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.
Η νέα θεατρική γωνιά που δημιούργησε το «Θεσσαλικό Θέατρο» με τα λουλούδια, τα δέντρα, τους θάμνους και τις γλάστρες με τους βασιλικούς και τα γεράνια είναι ένας άκρως θερινός χώρος.
Η παράσταση θα παίζεται μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου, κάθε μέρα εκτός από τις Κυριακές και τις Δευτέρες. Μετά θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλο τον νομό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass