ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «H ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Η μαγεία της Θεσσαλίας θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 20:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Με πρωτοβουλία του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας, της Artfools, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, διοργανώνεται διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους και φωτογραφίας με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Θεσσαλίας και της μετατροπής της σε έναν αγαπημένο τόπο προορισμού.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Η άγνωστη Θεσσαλία», θέλοντας μέσω αυτού να ταξιδέψουν εικόνες ενός μαγικού τόπου σε όλο τον κόσμο,  αφού η Θεσσαλία διαθέτει θαυμάσιο πολιτισμό, μοναδικά τοπία, σπουδαίες τουριστικές υποδομές και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που την κάνουν ίσως τον πιο πλήρη τουριστικό προορισμό, για κάθε είδους επισκέπτη. Η ιδέα ξεκίνησε σαν θεματική ενότητα στο πλαίσιο της εβδομάδας νεανικού σινεμά του 5ου artfools video festival, που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια στη Λάρισα, αλλά εξελίχθηκε σε αυτόνομη δράση, λόγω του ενδιαφέροντος από πολλούς φορείς και κύρια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δίκτυο Μ.Κ.Ο. Θεσσαλίας του οποίου μέλος είναι και η artfools.
Στο διαγωνισμό καλούνται οι δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους, οι ερασιτέχνες της κάμερας, οι εραστές της ανακάλυψης του άγνωστου και του μυστηριώδους της φύσης, οι λάτρεις της παράδοσης σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, τα άτομα και οι ομάδες που αγαπούν και θα ήθελαν να προβάλουν τον τόπο τους, μέσα σε μια ταινία μικρού μήκους ή ένα τρίλεπτο σποτ, ή μια φωτογραφία, να αποτυπώσουν τη δική τους άποψη για το χώρο που μεγάλωσαν και που αγαπούν. Οι καλύτερες ταινίες,  θα προβληθούν σε ειδικό αφιέρωμα στο 5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας που θα γίνει από 11 μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2013, αλλά στη συνέχεια όλες οι ταινίες θα προβληθούν σε ειδικά αφιερώματα με θέμα «η άγνωστη Θεσσαλία», τα οποία μάλιστα και θα παρουσιασθούν, σε όλες τις Θεσσαλικές πρωτεύουσες και όχι μόνο. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, και ειδικές διακρίσεις από την κριτική επιτροπή που θα συσταθεί για τις ταινίες μικρού μήκους και τρία βραβεία από αντίστοιχη επιτροπή για τις φωτογραφίες που θα προκριθούν για ανάρτηση. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6970-291.563 και 6974-881.944, www.artfools.gr -,www.artfoolsvideofestival.gr,  www.mkothessalias.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass