ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

«Αγάπη μου δεν είναι, αυτό που νομίζεις»…

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Την σύγχρονη Ελληνική και πολύ συγκινητική κωμωδία που έγραψε ο Στέλιος Ντικούλης, σε Θεατρική επιμέλεια του κειμένου από τον Χάρη Κυριακίδη και σε σκηνοθεσία και των δύο, με τίτλο: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ» ανεβάζει για την Άνοιξη και συγκεκριμένα με έναρξη την Πέμπτη: 23 Απριλίου, στη Σκηνή του το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας.

 Με την κωμωδία: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ», αρχικά θα δοθούν στην Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» οι πρώτες 6 παραστάσεις που θα είναι: Πέμπτη: 23/4 (Πρεμιέρα), Παρασκευή: 24/4, Σάββατο: 25/4, Κυριακή :26/4, επίσης και την Τρίτη: 28/4 & την Τέταρτη: 29/4.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και πάλι από την: Παρασκευή: 8 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή: 31 Μαΐου. Επιμέλεια μουσικής: Στέλιος Ντικούλης. Επιμέλεια σκηνικών: Στέλιος Μπουρλής. Τους έξι χαρακτηριστικούς ρόλους της κωμωδίας ερμηνεύουν οι: Στέλιος Ντικούλης (Μελέτης-Στέλεχος Τραπέζης), Βάνα Κατραχιά (Μαρίνα-Σύζυγός του), Εύα Τριανταφύλλου (Πέγκυ), Δημήτρης Τσατσανάκος (Προκόπης) Ελενα Γράβαλου (Γριά - μάνα του Μελέτη), Κίμων Μπαχατίρογλου (Μπάρπα Θέμος - Αρχημαφιόζος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass