ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Φωτογραφική Λέσχη ταξιδεύει στη Λιβαδειά

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2012 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
H Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, διοργανώνει σήμερα στις 19:00 προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 με τίτλο «Πρώτη επαφή». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς με τίτλο «Ένα ποίημα αναζητά τη φωτογραφία του».
Στην προβολή παρουσιάζεται δουλειά 10 φωτογράφων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του 2011-12, εργάστηκαν πάνω σε θεματικές ενότητες που η ίδια η ομάδα επέλεξε. Τα θέματα που η ομάδα εργάστηκε ήταν τα εξής: Αντανάκλαση, χρώμα, Remake (φωτογραφικό πρότζεκτ σε εξέλιξη), ταξίδι, αναμονή, πορτραίτο.
Στην προβολή παρουσιάζουν φωτογραφίες οι: Λιάνα Αθανασίου, Θεανώ Ιωαννίδη, Βάιος Καλαγιάς, Νικολέτα Καλαμβόκη, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Μαρία Μπάκαβου,  Βάγια Σαμαρά , Παύλος Σταυρουλάκης, Θεοδώρα Τσιτσανοπούλου, Στέλιος Χαρίσης. Επιμέλεια παρουσίασης: Ανδρέας Κατσάκος.
Λίγα λόγια για την ομάδα.
Η Φωτογραφική Ομάδα f5,6 δημιουργήθηκε το 2011 ως υποομάδα της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας και λειτουργεί παράλληλα με τον κύκλο μαθημάτων που γίνονται στη Φ.Λ.Λ. Στόχος της ομάδας είναι οι φωτογράφοι για 7 μήνες να εργαστούν μεταξύ τους για την παραγωγή μιας φωτογραφικής έκθεσης. Η θεματική στην οποία κινείται η ομάδα δίνεται κάθε χρόνο από τους ίδιους τους φωτογράφους. Μετά την προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 θα ακολουθήσει παρουσίαση - προβολή της φωτογραφικής δουλειάς του Ανδρέα Κατσάκου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass