ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Ατσαλένιες Μανόλιες... επί σκηνής

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2012 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
Καινούργια θεατρική σεζόν για την «Ονείρων Θαύματα». Μια ομάδα που αγαπά το θέατρο ακούραστα και με πολύ μεράκι και τη φετινή χρονιά αναμένεται να παρουσιάσει ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα.
 Τα μέλη της ομάδας προετοιμάζονται για την καινούργια τους παράσταση με τίτλο «Ατσαλένιες Μανόλιες» του Robert Harling ο οποίος γεννήθηκε στην Πολιτεία της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών και πέρασε τα νεανικά του χρόνια στην Πολιτεία της Λουιζιάνα. Σπούδασε Ιστορία σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα και στη συνέχεια Νομικά σε πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης, παράλληλα ερμηνεύοντας μικρούς ρόλους στο θέατρο της πόλης για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του. Μετά το θάνατο της αδελφής του το 1985 από επιπλοκές διαβήτη, ο Χάρλινγκ πήρε την απόφαση να μετατρέψει τον πόνο του σε δημιουργία και εμπνεύστηκε τις Ανθισμένες μανόλιες (ο τίτλος στο πρωτότυπο είναι Steel manoglias, δηλαδή Ατσαλένιες μανόλιες) από τα τελευταία χρόνια της ζωής της αδελφής του... Πρόκειται για ένα βαθιά κοινωνικό έργο που αντιμετωπίζει δραστικά τη μοναξιά της σύγχρονης γυναίκας προτείνοντας υγιείς λύσεις.
 Η «Ονείρων Θαύματα» με ελεύθερη σκέψη και έκφραση, ακλουθώντας το μοναχικό της μονοπάτι κάθε χρόνο ανανεώνεται προσθέτοντας στο δυναμικό της νέα πρόσωπα. Με την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου η «Ονείρων Θαύματα» καλεί όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με τη θεατρική δράση, να συμμετάσχουν και να γίνουν ενεργά μέλη της για να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία του.
 Το στέκι της «Ονείρων Θαύματα» βρίσκεται στην οδό Άρεως 24 και οι συναντήσεις των μελών της γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή και ώρα 8 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6972-700971.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass