ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

«Ποτάμι» πολιτισμού σε δρόμους και πλατείες

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2012 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:20
Ένα «ποτάμι» τέχνης και πολιτισμού θα «πλημμυρίσει» σήμερα την πόλη της Λάρισας. Το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου με τίτλο «Οι δρόμοι μας» ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις σε όλους τους κεντρικούς πεζοδρόμους και τις πλατείες της πόλης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 το απόγευμα στο πεζόδρομο της Κούμα (Από Αλέξ. Παναγούλη - Ασκληπιού,- Ρούσβελτ και Μεγάλου Αλεξάνδρου) όπου μέχρι τις 9.30 το βράδυ θα περιφέρονται ξυλοπόδαροι ζογκλέρ ακροβάτες ηθοποιοί, χορευτές. Στις 7.30 μ.μ. στο ύψος του Γαλλικού Ινστιτούτου η παραμυθού Λένα Χαϊδούτη θα κρατήσει συντροφιά στον κόσμο με την ιστορία «Ένα δέντρο διηγείται». Επίσης στον πεζόδρομο της Κούμα από Ασκληπιού μέχρι Ρούσβελτ από 6:30 μέχρι 9: 30 θα παρουσιάζονται θεατρικά και μουσικά δρώμενα (Θεατρική ομάδα «οδοιπόροι», Μουσική μπάντα «Nuevo music band» και «Τραγουδώντας το σενάριο» Θέμις Σαμαντζής - ΄Ελενα Γκατζά). Στις 8 μ.μ. το πρόγραμμα έχει ζογκλερικά από το CIRCUS CHACHIVACHES (Το τσίρκο Κατσιβάτσε είναι το σμίξιμο νέων καλλιτεχνών από διάφορα μέρη του κόσμου που προτείνει μια πρωτότυπη παράσταση θεάτρο-τσίρκο στην οποία μπλέκει μοναδικά τα ακροβατικά, τα ζογκλερικά και τη ζωντανή μουσική για να εκπλήξει και να διασκεδάσει το κοινό κάθε ηλικίας. Ακολουθούν, στις 8.30 οι Τwin flames omada deva (Αντώνης Πασβάντης – Βασιλική Κουσουνή, Ζογκλέρ) και παιχνίδια δρόμου από το 5ο Σύστημα Προσκόπων Λάρισας. Στις 9:30 το βράδυ θα ξεκινήσει η παρέλαση προς τον πεζόδρομο Βενιζέλου ( προς το αρχαίο θέατρο) με προορισμό την πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο. Θα γίνει στάση στο αρχαίο θέατρο με ομαδικά δρώμενα, μισής ώρας. Τα δρώμενα ολοκληρώνονται στην πλατεία Λαμπρούλη με ζογκλερικά, τάγκο, μπάντε. Μετά τις 10.30 το βράδυ, οι Αντώνης Πασβάντης και Βασιλική Κουσουνή, θα συνεχίσουν τα ζογκλερικά τους στο καφενείο «Τα Kανάρια». Πάθος, ένταση, διαμάχη και αρμονία αποκαλύπτονται μέσα από μοναδικές χορογραφίες, ταγκό, χορευτικά με φωτιές, ακροβατικά εδάφους και σύγχρονο χορό, αναμειγνύονται με σκοπό να αναβιώσουν τη διαδρομή δύο ανθρώπων και τη μαγεία της αγάπης.
Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
-11:30π.μ. έως 1:30μ.μ. πεζόδρομος Κούμα από το ύψος του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας μέχρι Αλ. Παναγούλη δρώμενα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ακροβάτες, ηθοποιούς, χορευτές. Την ίδια ώρα στον πεζόδρομο της Κούμα από Ασκληπιού μέχρι Ρούσβελτ θα γίνονται εκδηλώσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι Καρδίτσας «Οδός Παγωνιών», τη μουσική μπάντα «Nuevo music band» και χορευτές και μουσικούς. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στη 1.30 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass