ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Θεατρικά αριστουργήματα που θα συζητηθούν

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2012 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:21
 Tο «4ο Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών» Λάρισας ανοίγει αύριο Τρίτη τις πύλες του στο «Θέατρο του Μύλου» και θα κρατήσει συντροφιά στους Λαρισαίους θεατρόφιλους μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Φέτος συμμετέχουν 5 θεατρικά σχήματα, με παραστάσεις που απέσπασαν άριστες κριτικές, όπου πρωτοπαίχτηκαν σε θέατρα της Αθήνας και του «Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου». Το πρώτο έργο που θα παιχτεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου θα είναι του Τιμ Κράουτς: «Το χέρι» σε σκηνοθεσία Έλενας Πέγκα και με την ηθοποιό Θεοδώρα Τζήμου.
Στις 11 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου (θα δοθούν 4 παραστάσεις) θα παρουσιαστεί το «Εrofili synopsis» που βασίζεται στο αριστούργημα του Γ. Χορτάτση «Ερωφίλη». Η σκηνοθεσία είναι του Σίμου Κακάλα και τους ρόλους ερμηνεύουν, η Έλενα Μαυρίδου, η Δήμητρα Κούζα και η Δήμητρα Λαρεντζάκη.
Στις 16 και 17 Οκτωβρίου, σειρά έχει η περίφημη «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολλάρι και ερμηνεύουν ο Μάνος Καρατζογιάννης και η Βασιλική Τρουφάκου.
Στις 20 και 21 Οκτωβρίου θα παιχτεί ένα έργο που βασίζεται στο υλικό 80 συνεντεύξεων ανθρώπων που θυμούνται ιστορίες που σημάδεψαν τη ζωή τους. Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Καλαβριανού και ερμηνεύουν η Άννα Ελεφάντη, Μαρία Κοσκινά, Αλεξία Μπεζίκη, Κων/νος Ντέλλας και ο Γιώργος Παπαπαύλου.
Το «Φεστιβάλ» θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου με την παράσταση «STAND-UP-ECONOMY» ή «Ο Οικονο-μονόλογος» που βασίζεται στα συναρπαστικά κείμενα του Αμερικανού Οικονομολόγου Rick Wolff που συνέθεσε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αρβανίτης. Όλες οι παραστάσεις θα αρχίζουν στις 9 το βράδυ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass