ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Έρχονται τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

* Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις συμμετοχής στις δράσεις

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
Παρουσίαση: Νατάσα Πολυγένη
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε... Ένας μήνας και λίγο παραπάνω απομένει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, που θα ανοίξουν για 2η χρονιά οι πόρτες του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Ήδη ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. Από τις 30 Νοεμβρίου 2012 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2013, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές που θα τρυπώσουν σε κάθε σπίτι. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Στους ζεστούς και όμορφους χώρους του, θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του.
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη μπει στην τελική ευθεία, αφού φέτος το φορτίο είναι «βαρύτερο» καθώς ο Μύλος θα λειτουργήσει για 38 ημέρες με δράσεις, παιχνίδια, καλλιτεχνικές και παιδικές εκδηλώσεις.
Σε αυτή τη φάση η οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» περιμένει όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του Μύλου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα, με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης στην ιστοσελίδα www.trikalacity.gr και στο πεδίο «Μύλος των Ξωτικών - Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων και Καλλιτεχνικών Δράσεων».
Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με τους συντονιστές του καλλιτεχνικού προγράμματος (τηλ. 6986-652.425, 6945-233.286). Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου.
Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στον «Μύλο των Ξωτικών» από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα απ' όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass