ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

«Εrofili synopsis» και μετά «Παρέλαση»

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2012 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών στη Λάρισα, στο Θέατρο του Μύλου. Μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή θα παρουσιάζεται στις 9 το βράδυ το «Εrofili synopsis», από την «Εταιρεία Θεάτρου Χώρος», που βασίζεται στο αριστούργημα του Γ. Χορτάτση «Ερωφίλη». Η σκηνοθεσία είναι του Σίμου Κακάλα, η επεξεργασία κειμένου-διασκευή της Έλενας Μαυρίδου, η μουσική του Νίκου Βελιώτη, μάσκες Μάρθα Φωκά, και τους ρόλους ερμηνεύουν, η Έλενα Μαυρίδου, η Δήμητρα Κούζα και η Δήμητρα Λαρεντζάκη.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Στις 16 και 17 Οκτωβρίου, σειρά έχει η περίφημη «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, και πάλι από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» σε σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολλάρι, σκηνικά - κοστούμια, Δάφνης Κούτρα, με τους Μάνο Καρατζογιάννη και Βασιλική Τρουφάκου.
 
Λίγα λόγια για το έργο:
... Δύο αδέρφια, η Ζωή και ο Άρης ζουν απομονωμένα από τον έξω κόσμο, εξόριστοι στην ασφάλεια του δωματίου τους. Η μόνη
τους επαφή με την πόλη και τους ανθρώπους είναι ένα «παράθυρο». Η ιδέα της παρέλασης που θα λάβει χώρα κάτω από το σπίτι τους, φαντάζει ως η μοναδική διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Από το παράθυρο θα παρακολουθήσουν την έναρξη, την απρόσμενη εξέλιξη και την αποτρόπαια έκβαση της παρέλασης. Από το παράθυρο θα εισβάλλει ο έξω κόσμος, που τόσον καιρό αποφεύγουν, και θα τους συντρίψει.
* Εισιτήρια προπωλούνται 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι στα γραφεία του θεάτρου (Γεωργιάδου 53) και το απόγευμα στις 6 στο ταμείο του Θεάτρου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2410-533.417.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass