ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Χοροί της Κύθνου

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2012 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:27
 Σεμινάριο με θέμα τους ιδιαίτερους και δυναμικούς χορούς του κυκλαδίτικου νησιού, της Κύθνου, διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.
Η πίστη του Λυκείου των Ελληνίδων, ότι δάσκαλοι χορού μπολιασμένοι με την ντόπια παράδοση μπορούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, παραμένει σταθερή. Γι’ αυτό, το Λύκειο των Ελληνίδων κάλεσε τον Βασίλη Καρφή για να διδάξει τους χορούς της Κύθνου. Ένα πρόσωπο μέσα από πολύχρονες έρευνες είναι σε θέση να μεταδώσει αυθεντικά τους καρπούς των ερευνών του μεταλαμπαδεύοντας το χρώμα και την ποικιλία των χορών της Κύθνου.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα», σ’ ένα φιλόξενο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων, άρτια εξοπλισμένο με οπτικοακουστικά μέσα, που συμβάλλουν στην καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
 Αιτήσεις συμμετοχής για το σεμινάριο γίνονται μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου καθημερινά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 7-10 μ.μ. και Σάββατο 10-1 το μεσημέρι, στο Λύκειο των Ελληνίδων, οδός Δήλου 17, στη Νεράιδα. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-624379 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.lel.gr.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass