ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Ατσαλένιες Μανόλιες

Δημοσίευση: 07 Νοε 2012 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
Η «Ονείρων Θαύματα» συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία κάνοντας εντατικές πρόβες για το θεατρικό έργο που έχει επιμελώς επιλέξει, το οποίο θα παρουσιάσει αρχές Δεκεμβρίου στη σκηνή του καλλιτεχνικού πολυχώρου «Χορίαμβος». Παρά τον ιδιαίτερο και πλέον απαιτητικό χαρακτήρα του έργου, τα μέλη της ξεπερνούν τις αντιξοότητες με τη σημαντική και αξιόλογη συμβολή του σκηνοθέτη τους Δημήτρη Βούζα. Οι πρόβες χαρακτηρίζονται από τη σοβαρότητα και τη συνέπεια των ερασιτεχνών ηθοποιών.
 «Ατσαλένιες Μανόλιες»: Ενα βαθιά κοινωνικό έργο που αντιμετωπίζει δραστικά τη μοναξιά της σύγχρονης γυναίκας προτείνοντας υγιείς λύσεις. Το έργο του Robert Harling ξεχωρίζει για τις κωμικές καταστάσεις που μπλέκονται με δραματικές εξάρσεις. Η τρυφερότητα αγκαλιάζει τη δυστυχία και στο τέλος του έργου όλες οι γυναίκες, παρά τις προσωπικές τους απώλειες, βγαίνουν κερδισμένες, αφού έχουν κερδίσει τη φιλία και τη συμπαράσταση των άλλων. Όλοι οι ρόλοι στο έργο είναι πρωταγωνιστικοί και κινούνται μέσα σε χρόνο οικειότητας και κλίμα καθημερινότητας, έτσι που το κομμωτήριο γίνεται μια μικρή και κλειστή κοινωνία. Τους ρόλους του θεατρικού έργου ενσαρκώνουν οι εξής: Έφη Μαργκά, Ασημίνα Μαργκά, Ελένη Περβολαράκη, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δάφνη Δεληγιάννη και Στέλλα Νταναβάρα. Τη μουσική έγραψε η Ελένη Σαμαρίνα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κων/νος Μητρομάρας, και στις φωτογραφίες ο Φώτης Νατσιούλης. Η σκηνή είναι ανοιχτή κάθε Τρίτη- Πέμπτη –Κυριακή στις 8 μ.μ., στην οδό Άρεως 24 και δέχεται όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά και να συμμετάσχουν στη θεατρική διαδικασία. Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλ. 6972-700.971.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass