ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Χορευτική πανδαισία στον Τύρναβο

*Aπό τον Πολιτιστικό Σύλλογο της πόλης

Δημοσίευση: 28 Απρ 2012 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Την καθιερωμένη ετήσια χορευτική εκδήλωση υπό τον τίτλο «Η ελληνική και βουλγαρική παράδοση σε χορευτική παράσταση...», διοργανώνει σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου.
Στόχος των διοργανωτών τη φετινή χρονιά είναι ο εμπλουτισμός της εκδήλωσης και για το σκοπό αυτό έχει προσκληθεί να συμμετέχει ένα πολύ αξιόλογο χορευτικό συγκρότημα από τη Σόφια της Βουλγαρίας το οποίο σε ένα πρόγραμμα 30 λεπτών και με περισσότερους από 30 χορευτές θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από τη γείτονα χώρα. Παράλληλα, στην παράσταση θα συμμετέχει ένα ποντιακό χορευτικό συγκρότημα από τα Λευκάδια Ημαθίας ενώ φυσικά στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και όλα τα τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου με περισσότερους από 70 χορευτές παρουσιάζοντας χορούς από Θεσσαλία, Ήπειρο και Μακεδονία.
Στο μεταξύ στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου περιλαμβάνεται και συναυλία στις 14 Ιουνίου στο ανοικτό θέατρο Τυρνάβου με τη συμμετοχή (εκτός των άλλων) της Χορωδίας του Συλλόγου καθώς και ενός από τους πλέον αξιόλογους Έλληνες τραγουδιστές, του Γεράσιμου Ανδρεάτου και άλλων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass