ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Νύχτες πολιτισμού στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2012 22:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ», με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. θα πραγματοποιηθούν, θεατρικές παραστάσεις σημαντικών θιάσων, παραστάσεις για παιδιά, Καραγκιόζη, συναυλίες, εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων και συγκροτήματα παραδοσιακού και σύγχρονου χορού. Το πρόγραμμα αναλυτικά για τον μήνα Ιούνιο είναι:
- Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. η δημοτική σχολή μπαλέτου του ΔΟΠΑΕΛ, πραγματοποιεί την ετήσια παράστασή της.
- Πέμπτη 21 Ιουνίου οι λέσχες πολιτισμού του ΔΟΠΑΕΛ, πραγματοποιούν την ετήσια εκδήλωσή τους με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
- Παρασκευή 22 Ιουνίου η σχολή χορού του Χρήστου Κατούνα, θα παρουσιάσει το άκρως καλοκαιρινό «dance show», με τον τίτλο: «Burn the floor». Παρουσιάζουν οι Νταϊλιάνης Απόστολος- Δημηνίκου Κατερίνα.
- Σάββατο: 23 Ιουνίου η ερασιτεχνική θεατρική σκηνή-«Ανδρέας Τσατσαρής» του ΔΟΠΑΕΛ, παρουσιάζει την κωμωδία «Για πέντε στρέμματα παράδεισο» στις 9 μ.μ.
- Κυριακή 24 Ιουνίου η σχολή χορού «real dance studio», παρουσιάζει τη θερινή του παράσταση σε μια μαγευτική βραδιά χορού. Γενική είσοδος 8 ευρώ. Για παιδιά έως και 10 ετών δωρεάν.
- Δευτέρα 25 Ιουνίου η «αρτivities» και το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, παρουσιάζουν την τραγωδία του Σοφοκλή «Οιδίπους τύραννος», με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον ομώνυμο ρόλο.
- Τρίτη 26 Ιουνίου η «θεατρική διαδρομή», θα παρουσιάσει την κωμωδία του Πέτρου Ζούλια «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουιζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Τζόυς Ευείδη, Ερση Μαλικένζου, Πάνο Σταθακόπουλο κ.ά.
- Τετάρτη 27 Ιουνίου η ομάδα «μαγικές σβούρες» παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
- Πέμπτη 28 Ιουνίου συναυλία με τους Γιάννη Κότσιρα και την «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» – Βόλου, με αφορμή τα 90 χρόνια μνήμης στη Σμύρνη και με τον τίτλο «Η Σμύρνη του έρωτα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass