ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 31ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας στην Αταλάντη

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2012 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
Το προσεχές Σάββατο 23 Ιουνίου η ανδρική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας θα συμμετάσχει στο 31ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αταλάντης που διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών και θα διαρκέσει δύο μέρες. Στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο «Αιάντειο» ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο θα πάρουν μέρος επίσης χορωδίες από άλλες περιοχές της Ελλάδος.
Η χορωδία υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της κ. Χ. Κτιστάκη θα αποδώσει ένα απάνθισμα έργων από το ελληνικό κυρίως ρεπερτόριο. Έργα Μ. Θεοδωράκη σε χορωδιακή επεξεργασία των Θ. Βαλακώστα και Δ. Καρβούνη, επτανησιακές καντάδες, καθώς και επεξεργασίες των Γ. Κουρουπού και Χ. Κτιστάκη. Σολίστ θα είναι ο κ. Γ.Τερζούδης.
Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Αταλάντης ιδρύθηκε το 1982 με πρωτοβουλία των χορωδών της Ανδρικής Χορωδίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» που συμμετείχαν στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ AREZZO Ιταλίας και λόγω της μακράς χορωδιακής παράδοσης που ξεκινά πριν το 1930. Εφέτος συμπληρώνονται 31 χρόνια συνεχούς παρουσίας του Φεστιβάλ. Έχουν λάβει μέρος εκτός από τις χορωδίες Αταλάντης οι οποίες μετά το 1988 λειτουργούν 2 και τελευταία 3, πολλές ελληνικές αλλά και ξένες ακόμη.
Έτσι η Αταλάντη προσθέτει και αυτή με τη δημιουργική της παρουσία ένα ακόμα λιθαράκι στο χορωδιακό οικοδόμημα της χώρας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass