ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Στιγμές γέλιου χαρίζει το «Μελτεμάκι»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2011 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Ένα όμορφο και γλυκό «μελτεμάκι» δροσίζει από χθες τα καλοκαιρινά βράδια του Κηποθεάτρου Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Η νέα παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου, μία άκρως καλοκαιρινή παράσταση σε ένα νησιώτικο σκηνικό που ταξιδεύει τους θεατές νοερά στην όμορφη Σύρο. Εκεί που μέσα από το έργο του Παντελή Χορν οι πρωταγωνιστές του έργου ερμηνεύουν ο καθένας με το δικό του υποκριτικό ταλέντο τους ρόλους του.
«Το μελτεμάκι», η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη με τη νεανικότητα, τη ξεγνοιασιά και τη φρεσκάδα της έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στο σπίτι της θείας της που υποδύεται η Τζίνη Παπαδοπούλου. Με το κέφι της και τη δίψα της για ζωή θα παρασύρει το θείο της που υποδύεται ο Γεράσιμος Μιχελής σε ένα ερωτικό παιχνίδι χωρίς τύχη και αισιόδοξο τέλος.
Με την πληθωρικότητα της στις ερωτικές τρικυμίες του σπιτιού θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία ενός τραμουντάνα, με τη μορφή μιας πληθωρικής χήρας που υποδύεται με εξαιρετική επιτυχία η Ελένη Ουζουνίδου.
Αχτύπητο δίδυμο και ζευγάρι στο έργο είναι η Νικολέττα Βλαβιανού με το σύζυγό της Περικλή Καρακωνσταντόγλου που με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους προκαλούν απίστευτο γέλιο και ευφορία στους θεατές.
Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος χαρίζει στο κοινό ένα ευχάριστο και δροσερό παραμύθι σε ένα ειδυλλιακό νησιώτικο περιβάλλον, γεμάτο γλέντια, τραγούδια και καθημερινές απολαύσεις, που οι φανταστικοί του ήρωες μοιάζουν τόσο αληθινοί και ζωντανοί.
Το μελτεμάκι σαν αεράκι καλοκαιρινό, ταράζει για λίγο την οικογενειακή γαλήνη, δημιουργεί καβγάδες, μελαγχολίες, παράνομους και ανεκπλήρωτους έρωτες, ζήλιες, μέχρι να ηρεμήσει και να επέλθει η νηνεμία.
Το κοινό απόλαυσε χθες βράδυ μία χαρούμενη παράσταση, με πολύ τραγούδι και μουσική και ξέφυγε έστω και λίγο από την γκρίζα καθημερινότητά του.
Το «Μελτεμάκι» θα χαρίζει στο Κηποθέατρο της Λάρισας στιγμές γέλιου μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και στα μεγάλα φεστιβάλ όλης της χώρας για να επιστρέψει στη Λάρισα στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Τη χθεσινή παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Μητσιός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Μπαρμπούτης και Ελένη Ξυνοπούλου, ο διοικητής του ΓΝΛ Κώστας Καραμπάτσας, η εκδότης – διευθυντής της «Ε» Δανάη Δημητρακοπούλου και πλήθος κόσμου.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass