ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΥΥΔΡΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Γιορτή Σταριού

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Αχ. Μπακαλέξη
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 4η Γιορτή «Σταριού» στο Μικρό Eυύδριο Φαρσάλων, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών «Μελίνα» σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Ευυδρίου και τον Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Ζαχαρή - Ζάντζα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Γιορτάζουμε την 4η Γιορτή «Σταριού». Το «στάρι» είναι ένα προϊόν που έθρεψε και συνεχίζει να θρέφει τον άνθρωπο. Από τις πιο πλούσιες οικογένειες ως τις πιο φτωχές. Από αρχαιοτάτων χρόνων η καλλιέργεια του σιταριού βοηθά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας και τα προϊόντα του είναι ήδη βασικής ανάγκης στη διατροφή μας». Κατόπιν η πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στο θερισμό του «σταριού» στο παρελθόν, καθώς και στη σημερινή εποχή, ενώ ευχαρίστησε τις γυναίκες - μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην παρασκευή των εδεσμάτων, τα οποία «γεύτηκαν» οι παρευρεθέντες.
Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και ο πρώην αντινομάρχης Λάρισας κ. Αντώνης Δραμαλιώτης. Στη συνέχεια η λαϊκοδημοτική ορχήστρα έδωσε το έναυσμα για γλέντι μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Τριανταφύλλου, Σπύρος Τσιάμπας, Γιώργος Αγγελακόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, ο πρώην αντινομάρχης κ. Αντώνης Δραμαλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass