ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ

Συναυλία με ρεμπέτικα τραγούδια

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2011 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
Πραγματικές ανάσες δροσιάς φαίνεται ότι αποτελούν οι εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποιεί η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου Δ. Δίου-Ολύμπου, αν σκεφτεί κανείς ότι γίνονται μέσα στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού αλλά και της πιο ζεστής περιόδου.
Πρόκειται για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για να χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.
Έτσι αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου, θα δοθεί συναυλία η οποία θα περιλαμβάνει «ρεμπέτικο λαϊκό τραγούδι με τον Κωστή Χρήστου» και «κωμικά σκετς με τον Χρήστο Παπαδόπουλο».
Η κοινότητα Λιτοχώρου σε συνεργασία με το Δήμο Δίου –Ολύμπου παρά τα λιγοστά οικονομικά έσοδα που διαθέτει καθώς ο Δήμος Δίου- Ολύμπου είναι ένας από τους πιο υπερχρεωμένους δήμους της χώρας, κατορθώνει να διοργανώνει κάθε καλοκαίρι πετυχημένες εκδηλώσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων πολιτών.
Μία τέτοια εκδήλωση ήταν και αυτή που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, μία συναυλία στην οποία συμμετείχε ο τροβαδούρος της πόλης των θεών, Λάκης Μουρσιώτης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass