ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

«Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» στο Θέατρο Τεμπών

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2011 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
Μία αξιόλογη παράσταση με πολύ χιούμορ θα παρουσιάσει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο Θέατρο Τεμπών στις 9.30 μ.μ. το Μικρό Θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Λάρισας.
Πρόκειται για την παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν», στην οποία παίρνουν μέρος πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και οι οποίοι θα ταξιδέψουν το κοινό με καράβι το... χιούμορ.
«Ευτυχώς επτωχεύσαμεν»
Με οδηγό το γέλιο και το κέφι, μια ομάδα νέων ηθοποιών ξεκινά ένα ταξίδι για να στήσει μια παράσταση όπως οι κωμωδίες του παλιού καλού καιρού.
Παίζουν μερικά από τα πρώτα αριστουργήματα του θεάτρου... τα κωμειδύλλια! Ταυτόχρονα όμως, αποκαλύπτουν και όλο το παρασκήνιο μιας παράστασης... με όλη τη γοητεία της, τα ευτράπελα αλλά και τις αναποδιές της. Μια κωμωδία γεμάτη, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου.
Όταν οι ηθοποιοί βρίσκονται στη σκηνή είναι οι ρόλοι τους, όταν όμως βρίσκονται κάτω από τη σκηνή είναι σαν να βρίσκονται στα παρασκήνια... το κοινό όμως έχει την ευκαιρία να τους βλέπει συνέχεια και πάνω από όλα ζωντανεύουν μια εποχή... όπως γοητευτική φαντάζονται πως ήταν. Ευτυχώς επτωχεύσαμεν! Με καράβι το γέλιο, πανιά του την νοσταλγία και πολύ τρέλα στην μηχανή για καύσιμο... θεατρική παρέα και θεατές σαλπάρουν!
Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά... γιατί το θέατρο είναι και γοητεία! Και επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα οι συντελεστές υπόσχονται αστείρευτο γέλιο!
Τη μουσική δανείζονται από παλιότερες επιθεωρήσεις. Η ιδέα της παράστασης είναι των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου.
Τα κωμειδύλλια είναι...
- Η πώληση της Αθηνάς
- Το κοκαλάκι της νυχτερίδας
- Εν σιδηροδρόμω
- Ο βασιλεύς της ρέγγας
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρου, διασκευή κειμένων: Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρου, μουσική: Θοδωρής Οικονόμου, σκηνικά: Βαλεντίνος Βαλάσης, κουστούμια: Ελένη Ψύρρα, χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου, βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Ζωγραφάκης, παραγωγή:–Μικρό Θέατρο- Ocean Productions.
Ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρου, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass