ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Rock φεστιβάλ στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2011 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Rock φεστιβάλ μουσικής που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης με τη συμμετοχή παιδικών συγκροτημάτων από την επαρχία Φαρσάλων.
Στην εκδήλωση χαιρέτισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργία Μπελιώκα, παρουσιάστηκε DVD με την ιστορία των Φαρσάλων και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Γακόπουλος μίλησε για την ανάπτυξη της περιοχής τονίζοντας ότι η επαρχία Φαρσάλων διαθέτει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και κατά συνέπεια να συντηρήσει την εμπορική αγορά της πόλης.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους νέους, οι οποίοι είναι περισσότερο έξυπνοι από εμάς, περισσότερο επικοινωνιακοί, ευγενικοί και προβληματισμένοι. Τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι αισιόδοξοι και το όνειρό τους και η ελπίδα για επιστροφή στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν να παραμείνουν ζωντανά, ώστε η πόλη και γενικότερα η επαρχία να αναπτυχθεί και πάλι».
Ο δήμαρχος Φαρσάλων μίλησε για τη ροκ μουσική που είναι η έκφραση των νέων ανθρώπων και συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων για τις δραστηριότητες που επιδεικνύει, προκειμένου να αναπτυχθεί η περιοχή των Φαρσάλων.
Κατόπιν τα φαρσαλινά συγκροτήματα «guilty Gods» (Ενοχοι θεοί) και «Παραισθήσεις» εντυπωσίασαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, κ. Σπύρος Τσιάμπας, κ. Γεώργιος Αγγελακόπουλος, οι επικεφαλής παρατάξεων στο δήμο Φαρσάλων κ. Μαρία Ιφου και κ. Δημ. Φεγγίτης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass