ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Συγκλονιστική η συναυλία των «Πυξ-Λαξ» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2011 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:19
Το πρώτο τους χειροκρότημα μετά από επτά χρόνια απουσίας τους ως συγκρότημα δέχτηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι «Πυξ -Λαξ» σε μία δυνατή συναυλία που έδωσαν στη Λάρισα, στο γήπεδο της «ΑΕΛ F.C. AΡΕΝΑ». Περίπου 10.000 κόσμου κατέκλεισαν το χώρο του γηπέδου και αποθέωσαν το αγαπημένο πρώην συγκρότημα που χάρισε για δεκαετίες στο κοινό αξέχαστες επιτυχίες.
Τα μέλη του συγκροτήματος «χάρισαν» τη συναυλία στο στενό συνεργάτη και φίλο τους Μάνο Ξυδούς που έφυγε από τη ζωή.
Οι Πυξ-Λαξ κεφάτοι τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια όπως: «Πούλα με», «Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί», «Δε θα δακρύσω πια για σένα», «Ανόητες αγάπες», «Λένε για μένα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Μοναξιά μου όλα- μοναξιά μου τίποτα», «Μια συνουσία μυστική» και τόσα άλλα κομμάτια που για πολλά χρόνια συντρόφευαν μουσικά το κοινό τους.
Τα μέλη του πρώην δημοφιλούς συγκροτήματος δέχθηκαν απλόχερα το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων όσοι παρακολούθησαν τη μεγαλειώδη συναυλία.
Δεν ήταν μόνο ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες του γηπέδου, πολλοί θέλοντας να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους τραγουδιστές κάθισαν εντός του χώρου του γηπέδου μπροστά ακριβώς από την εξέδρα των καλλιτεχνών.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος από τη Λάρισα θύμισαν σε όλους ότι «Πυξ-Λαξ» μπορεί να μην είναι πια μαζί επαγγελματικά, σε προσωπικό επίπεδο όμως η αγάπη τους είναι αυτή που τους ενώνει και τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass