ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ

Φεστιβάλ χορωδιών παραδοσιακού τραγουδιού

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 20:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
 Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Κερασοβίτικα 2011» του Δήμου Κόνιτσας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το «3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακού Τραγουδιού».
Συμμετέχουν: Η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, η χορωδία Αγναντων και Φίλων Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Αναβύσσου και Λαυρεωτικής, η χορωδία του Δήμου Κόνιτσας, το χορευτικό του Λυκείου Κόνιτσας και το χορευτικό της Αδελφότητας του χωριού. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη και χορηγοί είναι ο Συνεταιρισμός Κοινής Χορτονομής του χωριού και ο Δήμος Κόνιτσας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:
- 13 Αυγούστου: Εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
- 15 Αυγούστου: Λαϊκή βραδιά.
- 18 Αυγούστου: Ημερήσια εκδρομή αντάμωμα με τους Κερασοβίτες στο Κακοπλεύρι Καλαμπάκας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αναχώρηση από το χωριό στις 7.30 π.μ. Περιήγηση στα αξιοθέατα των Ιωαννίνων: Νησάκι, σπήλαιο Περάματος, μουσείο Βρέλλη, Δωδώνη, Κάστρο. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας στις Σταγιάδες Καλαμπάκας και φαγητό στο Κακοπλεύρι Καλαμπάκας. Επιστροφή και στάση για καφέ στο Μέτσοβο. Η τιμή ανά άτομο είναι 20€ για το κόστος του λεωφορείου. Ενδιάμεσα θα διοργανωθούν: έκθεση φωτογραφίας από τις Παιδουπόλεις σε συνεργασία με τον λαογράφο Τάκη Φασουλή, έκθεση φωτογραφίας με φυτά της περιοχής του γεωπόνου Θ. Χήτου, αγώνας ποδηλασίας, ανάβαση στο Σμόλικα, κατάβαση του Βοϊδομάτη με κανόε-καγιάκ, αναπαράσταση παραδοσιακών παιχνιδιών. Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων αυτών θα ανακοινωθούν στο χωριό. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κερασοβιτών Αθήνας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass