ΜΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ

Αντάμωσαν οι απανταχού Νιβολιανίτες

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:24
Του Γιάννη Γουργιώτη
(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
Το ετήσιο αντάμωμά τους πραγματοποίησαν οι απανταχού Νιβολιανίτες στο γραφικό και πανέμορφο χωριό τους, στο Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς.
Οι προσδοκίες των διοργανωτών, δηλαδή του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, του Δήμου Αγιάς και της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου, για επιτυχία της βραδιάς δικαιώθηκαν με το παραπάνω, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη και το κέφι αμείωτο.
Το αντάμωμα, που αποτελεί μια προσπάθεια του Συλλόγου που στοχεύει στη συνάντηση των απανταχού Mεγαλοβρυσιωτών και στη σύσφιγξη των σχέσεών τους, πλαισιώθηκε φέτος από δύο εξαιρετικές εκθέσεις. Μία παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού και μία άλλη κεραμικών ειδών από την κ. Σοφία Τερζανίδου.
Χαιρετισμούς και σύντομες ομιλίες απηύθυναν ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνιος Γκουντάρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου κ. Ευάγγελος Λάμπρου και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου κ. Μιλτιάδης Χατζούλης.
Των ομιλιών ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλαύκης και χοροί της Ανατολικής Ρωμυλίας από την Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, με συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Κατόπιν, έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων από τον δήμαρχο Αγιάς στους προέδρους των δύο φιλοξενούμενων συλλόγων κ. Βασίλη Τσιαντή και Νίκο Σαγρώση και η βραδιά συνεχίστηκε με λαϊκό γλέντι υπό τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας.
Στο αντάμωμα παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βασιλική Αλεξανδρίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Θεόδωρος Σουλιώτης, η αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αγιάς κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Σμυρλής, Βασίλης Καψάλης, Αντίγονος Βατζιάς και Νικόλαος Στάθης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου κ.κ. Μιχάλης Αμπελακιώτης και Γεώργιος Γώγος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξοχωρίου κ. Ιωάννης Πατσιαβούρας και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ολύμπου κ. Κώστας Χρήστου.
Γραπτό χαιρετισμό έστειλαν ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Μεγαλοβρυσιώτης πρώην ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Αγγελάκας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass