ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 40ού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Η Μόνικα στο Κάστρο του Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2011 20:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Σήμερα Κυριακή το Κάστρο του Πλαταμώνα θα φιλοξενήσει τη Μόνικα και τις υπέροχες μελωδίες της σε μια ατμοσφαιρική καλοκαιρινή συναυλία. Επί σκηνής, η Μόνικα θα ερμηνεύσει στο πιάνο και την κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της «Exit», τις επιτυχίες μέσα από το ντεμπούτο της «Avatar» και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές διασκευές αγαπημένων της κομματιών.
Μετά το ντεμπούτο της «Avatar», που την καθιέρωσε αμέσως σαν το πιο πολλά υποσχόμενο όνομα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, η Μόνικα επέστρεψε στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ της «Exit» που κέρδισε εξίσου τις εντυπώσεις και οι καλοκαιρινές της συναυλίες (για τις ανάγκες των οποίων βρέθηκε πρόσφατα και στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου σε μια διαφορετική προσέγγιση του μέχρι τώρα υλικού της) αποτελούν μια ευκαιρία να αγαπηθεί το «Exit» και στη ζωντανή του ενσάρκωση, όπως συνέβη και με τα τραγούδια του «Avatar». Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του «Not Enough», το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό «Yes I Do» και το σπαρακτικό σόλο του «Our Love Or How We Lost It», το «Exit» έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlights όπως το «Over The Hill», το «Babe» και το «Bloody Sth» με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Μόνικα. Πληροφορίες τηλ. 23510-76.041.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass