ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΛ

Ακαδημίες ηθοποιίας , χορού, media

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:30
Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.) σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο Roots&Routes και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ξεκίνησαν από χθες κύκλο θερινών, εντατικών εργαστηρίων, για νέους μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς και media δημιουργούς από 15 έως 30 ετών.
Συνολικά κατατέθηκαν 74 αιτήσεις συμμετοχής και 33 νέοι θα παρακολουθήσουν την Ακαδημία. Η «Θερινή Ακαδημία Roots&Routes» έχει ως στόχο να φέρει σε άμεσο διάλογο την «κλασική» καλλιτεχνική παιδεία και τις αστικές μορφές έκφρασης και να δημιουργήσει ένα πιλοτικό δυναμικό μοντέλο, εναλλακτικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.
Για την επίτευξη του στόχου, το Σ.Μου.Θ. συνεργάζεται με έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και δυναμικό νέων καλλιτεχνών, που μπορούν όχι μόνο να συμβάλουν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας νέας εκπαιδευτικής και δημιουργικής πλατφόρμας, αλλά ταυτόχρονα να επωφεληθούν μέσα από την διεύρυνση του δικτύου Roots&Routes International.
Η καλοκαιρινή ακαδημία τεχνών, (ένας κλασικός πια τρόπος εναλλακτικής εκπαίδευσης), δημιουργεί συνθήκες για βελτίωση δεξιοτήτων και επιδιώκει την κοινωνική δικτύωση, μέσα από μια συλλογική δημιουργική διαδικασία.
Οι ακαδημίες θα ολοκληρωθούν στις 9 Σεπτεμβρίου. Υπεύθυνη Ομάδα Χορού είναι η Ρούλα Καραφέρη με junior coach τη Νάντια Μπουνέννι. Υπεύθυνος Ομάδας media ο Γιώργος Μεταξιώτης. Υπεύθυνος Ομάδας Θεάτρου ο Κώστας Λαμπρούλης. Υπεύθυνος Ομάδας Μουσικής ο Χρήστος Κτιστάκης με junior coaches τους: Έλενα Γκαντζά, Φίλιππο Ζούκας και Στέφανος Πάλλας. Οργάνωση – Συντονισμός Προγράμματος: Σοφία Κούστα.
Όλα τα ταλέντα της Θερινής Ακαδημίας θα παρουσιάσουν τις προτάσεις και δημιουργίες τους την τελευταία μέρα των εργαστηρίων, την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σε μια ολοκληρωμένη παράσταση.
Η δράση «Θερινές Ακαδημίες» εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Follow-Up» που συνδιοργανώνεται από τα μέλη του δικτύου R&R σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ουγγαρία. Το έργο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Leonardo da Vinci της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass