ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΟΡΟΥ

Μαθητές έδειξαν τις χορευτικές τους δεξιότητες

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2011 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:31
 Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι χορεύτριες και οι χορευτές που παρακολούθησαν τα σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού που διοργάνωσε η Ανώτερη Σχολή Χορού και η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας έλαβαν χθες το απόγευμα σε μία σεμνή τελετή στον αύλειο χώρο στο «Μύλο του Παπά» τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων.
Οι εξήντα συμμετέχοντες, αγόρια και κορίτσια από διάφορες πόλεις της Ελλάδας δέχθηκαν χθες τις ευχές και τα συγχαρητήρια τόσο του προέδρου του ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλη Τσακίρη που απένειμε και τις σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής τους στα σεμινάρια, όσο και των καθηγητών τους.
Ο κ. Τσακίρης εξήρε την αξιόλογη προσπάθεια των συμμετεχόντων και ευχήθηκε στο μέλλον να διαπρέψουν με οποιοδήποτε είδος χορού και αν ασχοληθούν.
Το ίδιο ικανοποιημένοι από τις χορευτικές επιδόσεις όλων των παιδιών ήταν και οι δάσκαλοί τους, Μιλένα Συμεώνοβα , Γκες Μίχωφ και Ρουμιάνα Μάρκοβα και ευχήθηκαν να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να συμμετέχουν και του χρόνου σε ανάλογη διοργάνωση.
Για δέκα περίπου ημέρες όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο σεμινάριο έζησαν μία όμορφη εμπειρία καθώς είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να εμβαθύνουν στην ερμηνεία του κλασικού ρεπερτορίου, να προσεγγίσουν νέες τεχνικές στο σύγχρονο χορό, να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε νέες χορογραφίες και φυσικά να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
Στα σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού συμμετείχαν και έλαβαν χθες τα πιστοποιητικά οι:
Στην πρώτη ομάδα: Αραπατσάνη Βασιλίνα, Γαϊτανίδη Ελένη, Ζιάκα Βασιλική, Ζιγγιρίδη Δέσποινα, Θώδη Χαϊδή, Καλαιτζόγλου Δήμητρα, Καραγιάννη Μαρία, Καρλιγκιώτη Βασιλική, Κόρακα Μαριάννα, Κωνσταντινοπούλου Αθανασία, Κωνσταντινοπούλου Βασιλική, Λιάνου Χριστίνα, Λιόντου Χαριτίνη, Μανωλάκη Γιολάντα, Μαργαρίτη Ανδρομάχη, Μάρκου Ελένη, Μαχμουδιέ Αλεξάνδρα, Μουρτζανού Ευαγγελία, Μουρτζανού Μαρίνα, Μπαϊράμη Σεμπάστιαν, Πάλλη Ευαγγελία, Πλασταρά Δήμητρα, Πολύζου Κατερίνα, Σαρρή Ναυσικά, Σδούγκου Κωνσταντίνα, Σκοπελίτη Γαρουφαλιά, Σούρλα Μάρθα, Τσιάρα Ζωή.
Στη δεύτερη ομάδα: Ανδρεάδη Αρετή, Βαρνά Χρύσα, Βάσιου Κωνσταντίνα, Γεωλδάση Φρειδερίκη, Γκουντούλα Αρετή, Διαμαντίδου Άννα, Ζαγανίδου Δήμητρα, Θεοδώρου Αφροδίτη, Θώμου Χριστίνα, Καλπενίδου Σοφία, Κάμπο Κωνσταντίνος, Καπογιαννάκη Σοφία, Κάτσιου Βερόνικα, Κουτέ Βασιλική, Μπαγεώργος Ηλίας, Νάκος Κυριάκος, Νικολάου Ελενίνα, Ντάνου Αναστασία, Πετρίδου Στεφανία, Σαγώνα Βασιλική, Σαρήογλου Αγγελική, Στεργίου Χριστίνα, Στεργιούλη Μαραντίνα, Τσιτσιγιάννη Φωτεινή, Χαύδα Λυδία, Χονδρού Αικατερίνη.
Σ.Ο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass