ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η Τάνια Τσανακλίδου «βγαίνει» στο δρόμο

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:31
Η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με την παρέα της, «βγαίνει» στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία.
Το κοινό της Λάρισας θα έχει τη χαρά να την απολαύσει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στη Λάρισα.
Σχολιάζοντας την εμφάνισή της σε όλη την Ελλάδα η Τάνια Τσανακλίδου λέει: «Την άνοιξη, βγήκαμε στο δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος, γιατί ο δρόμος ξέρει... Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω. Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα, να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο. Η παράσταση αυτή έχει τη λογική του δρόμου, τη χαρά του απρόσμενου, την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική τρέλα.
Τη γνωστή ερμηνεύτρια συνοδεύουν στο μουσικό ταξίδι οι εξής μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς, κρουστά), Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο, ακορντεόν), Ίρις Λουκά (βιολί), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα) Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν). Ακόμη ο Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία), ο Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί) και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι).
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων online: www.ticketservices.gr, τηλεφωνική αγορά στο 210-7234567, βιβλιοπωλείο «Γνώση» Λάρισα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass