ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΕΛ F.C. ARENA

O Aντώνης Ρέμος τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2011 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 O αγαπημένος καλλιτέχνης κάθε ηλικίας, ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται στη Λάρισα αύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και σε μία ξεχωριστή βραδιά θα τραγουδήσει στις 9:30 μ.μ. για το κοινό της Θεσσαλίας στο γήπεδο της AEL F.C. ARENA.
Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά τη διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, η αμεσότητά του, καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές.
Στη συναυλία της Λάρισας το κοινό θα περάσει μία μαγική βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί του από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του.
Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών ο Αντώνης Ρέμος υπόσχεται στο κοινό της Θεσσαλίας μια απολαυστική μουσική βραδιά.
Τιμές προπώλησης εισιτηρίων: Arena – 12 ευρώ, κερκίδα – 16 ευρώ, VVIP – 25 ευρώ.
Τιμές πώλησης των εισιτηρίων την ημέρα της συναυλίας: Arena – 15 ευρώ, κερκίδα – 20 ευρώ, VVIP – 30 ευρώ. Σημεία Προπώλησης: Περίπτερο συναυλίας (Κεντρική πλατεία), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, «QUEEN’S BAR RESTAURANT» (AEL FC ARENA), VISSINI STORE (AEL FC ARENA).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass