ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μουσικό ταξίδι με τον Απόστολο Φωτιάδη

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2011 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Ένας νέος ερμηνευτής, ο Απόστολος Φωτιάδης, αυτοσυστήνεται με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, «Όλα Εσύ» και ερμηνεύει συνθέσεις του συνθέτη Δημήτρη Φωτιάδη, σε στίχους της Μαρίας Μπιλιλή-Φωτιάδη καθώς και του ίδιου.
Ο Απόστολος Φωτιάδης πλαισιωμένος από μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι με ιδιαίτερα ηχητικά μονοπάτια και ηχοχρώματα, στο πλαίσιο μιας μουσικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 8μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Έντεκα συνθέσεις, έντεκα διαφορετικά μονοπάτια που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας και ονείρου. Το πάντρεμα των διαφορετικών μουσικών επιρροών του Δημήτρη Φωτιάδη, καθώς και η ικανότητα του ερμηνευτή τους να μεταμορφώνεται και να ζει το κάθε τραγούδι, να γίνεται ένα με τη μουσική και την ποίηση, με έκφραση και πάθος, αποκαλύπτοντας τα νοήματα που φωλιάζουν και κρύβονται πίσω από την κάθε λέξη, συνθέτουν μια πολλά υποσχόμενη δισκογραφική αφετηρία.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η θεατρολόγος Μαρία Παπουτσή και θα χαιρετίσουν η Βασιλική Μάνδαλου φιλόλογος/ποιήτρια, ο μουσικοσυνθέτης Τιμόθεος Αρβανιτάκης και ο τραγουδοποιός Αλέξανδρος Τσιωνάς. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια από τους συντελεστές μαζί με τους συνοδοιπόρους μουσικούς Κώστα Μίτιν (τύμπανα), Βασίλη Λιάκο (μπάσο), Γιάννη Κατσανούλη (ακουστική/ηλ. κιθάρα), Παναγιώτη Σδράλη (μπουζούκι, μπαγλαμά), Γιώτα Στεφανοπούλου (βιολί), Ζαφειρούλα Χαντή (τσέλο), Γεώργιο Τσιαρδάκα (φλάουτο), Στέλιο Κοτρώτσιο (κλαρίνο), Κώστα Παπακώστα και Γιάννη Γκουλιάρα (τρομπέτες) και Κώστα Κωστούλη (σαξόφωνο). Στα φωνητικά η Μαρία Μπιλιλή-Φωτιάδη και η Βασιλική-Ηλέκτρα Φωτιάδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass