ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ»

Ξεκινούν οι παραστάσεις του κουκλοθίασου «Τιριτόμπα»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2011 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
 Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» –«Kώστας Χατζηανδρέου-Σοφία Φουτζοπούλου», συνεχίζει το ταξίδι του με μια γοητευτική ιστορία και ξεκινά μια νέα σειρά παραστάσεων στο «Κουκλοθέατρο στο Μύλο» (Γεωργιάδου 53, Μύλος Παππά), με παραστάσεις για τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών, με το έργο που έχουν γράψει οι αδελφοί Γκριμ, που σε συνδυασμό με μπόλικη φαντασία και μεράκι μας δίνουν το αποτέλεσμα μιας υπέροχης διασκευής, την «Πριγκίπισσα Βατραχίνα».
Όλοι γνωρίζουν το κλασικό παραμύθι της πριγκίπισσας που ανακαλύπτει την αληθινή αγάπη φιλώντας ένα βάτραχο. Στην περίπτωσή μας βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά...
Μια μάγισσα ζήλεψε την ομορφιά της ψυχής της τριανταφυλλένιας, τη μεταμορφώνει σε βατραχίνα και ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια, που μαζί με τη βοήθεια του φύλακα του δάσους, Χάρη, προσπαθούν να λύσουν τα μάγια. Άραγε ο πρίγκιπας Πάρης θα μπορέσει να δείξει σεβασμό σε μια πράσινη βατραχίνα;
Μια ιστορία, όπου αμέτρητες εκπλήξεις συναντούν το χιούμορ, τη συγκίνηση, τη μελωδία και το συναίσθημα ενώ παράλληλα φέρνει το μήνυμα της αγάπης και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες, όπως η φιλία και ο σεβασμός σε όλα τα πλάσματα και το περιβάλλον.
Όσα σχολεία επιθυμούν να κλείσουν παράσταση για τους μαθητές τους, μπορούν να τηλεφωνούν στο κουκλοτηλέφωνο 2410-251657, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Οι παραστάσεις ξεκινούν από αύριο Τρίτη και θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2012 και απευθύνονται σε παιδάκια όλων των ηλικιών.
Επίσης τα παιδιά θα ξεναγηθούν και στο Μουσείο Κούκλας.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ. Η πρεμιέρα του έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11 π.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass