ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

Νέο μουσικό κέντρο αποκτά ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 12 Νοε 2011 22:13 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Νέοι άνθρωποι, νέοι καλλιτέχνες, νέοι μουσικοί, με γνώσεις υψηλού επιπέδου, με αναγνωρισμένο πανελληνίως καλλιτεχνικό έργο αλλά και με όρεξη και διάθεση για δουλειά προσφορά αλλά και με μπόλικο μεράκι σ’ αυτό που κάνουν, έρχονται να αναβαθμίσουν τα μουσικά δρώμενα δημιουργώντας και προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια νέα ζωντανή αναβαθμισμένη μουσική-καλλιτεχνική πρόταση στην πόλη του Τυρνάβου.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο «Απολλώνιο μουσικό κέντρο» το οποίο ανοίγει τις πόρτες του υπό την επιμέλειά του εδώ και δεκαετίες πανελληνίως αναγνωρισμένο για το έργο του «Απολλώνιου Ωδείου Αθήνών».
Αναφερόμαστε σε μια ομάδα καταρτισμένων καθηγητών μουσικής, οι οποίοι κάτω από τη στέγη ενός άτυπου «συνεταιρισμού» και απαγκιστρωμένοι από την πλέον υπάρχουσα δυστοκία κρατικών ή δημοτικών οργανισμών πρόκειται να δείξουν σε βάθος χρόνου τη συνέπεια και τη συνέχεια που απαιτούν οι μουσικές σπουδές.
Έτσι λοιπόν καθηγητές, φίλοι της μουσικής αλλά και γονείς μαθητών «συνέπραξαν» ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος ζεστός, φιλικός χώρος διδασκαλίας μουσικής.
Το «Απολλώνιο μουσικό κέντρο Τυρνάβου» τελεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Χατζηκοκολάκη ιδιοκτήτη του Απολλώνιου Ωδείου Λάρισας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου κ. Χρήστου Κτσιστάκη απόφοιτο του πανεπιστημίου μουσικής Σααρμπρούκεν της Γερμανίας και του κ. Θέμη Σαμαντζή απόφοιτο του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ μια πλειάδα άξιων καθηγητών συμπληρώνουν το διδακτικό προσωπικό του ωδείου όπως: Δημήτρης Κτιστάκης, Δημήτρης Καλαμπούκας, Βαγγέλης Τσιαπλές, Ευδοκία Χώτα, Γιάννης Ζιάκος, Γιώργος Τσιαρδάκας, Οτίλια Σαμουλαδά, Νίκος Γκονέλας, Δημήτρης Χατζούλης, Λουκάς Αυγερινός.
Διδάσκονται όλα τα όργανα κλασικά, λαϊκά, παραδοσιακά, φωνητική, μουσική προπαιδεία, ανώτερα θεωρητικά (αρμονία, ενοργάνωση, αντίστιξη, φούγκα, σύνθεση, διεύθυνση χορωδίας, διεύθυνση ορχήστρας. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του Ωδείου θα δημιουργηθεί παιδική χορωδία αλλά και ορχήστρες.
Το «Απολλώνιο μουσικό κέντρο» στεγάζεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57 (πρώην ΙΚΑ). Έναρξη μαθημάτων εγγραφών από αύριο Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6972-422.005, 6980-960.012 και ώρες από 3 έως 8 το βράδυ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass