ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Σχέσεις Οργής» με την Άννα Βαγενά

Δημοσίευση: 16 Νοε 2011 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
Με μία νέα παράσταση ξεκινά τη φετινή θεατρική της χρονιά η ηθοποιός Άννα Βαγενά. Οι «σχέσεις οργής» είναι ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Τσίρου και της Άννας Βαγενά και σε σκηνοθεσία της ίδιας.
Στην παράσταση που παρουσιάζεται στο Θέατρο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης παίζουν ακόμη οι Πασχάλης Τσαρούχας, Δημήτρης Πατσής, Κατερίνα Θεοχάρη.
Το έργο μιλάει με τόλμη για την αιμομιξία και την ενδοοικογειακή βία. Θέματα, που δυστυχώς αφορούν πολλές οικογένειες και συνήθως πνίγονται μέσα στη σιωπή της κοινωνικής και οικογενειακής προκατάληψης.
Μια ιστορία που μπορεί να είναι αληθινή, μια ιστορία της διπλανής πόρτας, που όμως μένει και πρέπει να μείνει στο σκοτάδι και στη σιωπή. Κι ας ουρλιάζουν οι ψυχές που σακατεύονται κι ας ματώνουν τα κορμιά που υποφέρουν. Και ας τσακίζονται τα όνειρα και οι προσδοκίες, για μια καλύτερη ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να βγει στο φως. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει γνωστό. Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο που θα συγκλονίσει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass