ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 6ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βραδιά για τον Οδυσσέα Ελύτη

Δημοσίευση: 24 Νοε 2011 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Λάρισας (Θ.Ο.Ε.ΛΑ.), σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του βραβευμένου με Νόμπελ ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στις 8.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας και περιλαμβάνει κυρίως απαγγελία ποιημάτων και στίχων, από τις περισσότερες ποιητικές συλλογές, 3 θεατρικές εικόνες και 7 τραγούδια ζωντανά ερμηνευμένα από τρεις εξαιρετικές φωνές της Λάρισας. Φέτος, η δασκάλα της μουσικής κ. Ράνια Τσοχατζή-Γκάγκα, οποία μελοποίησε 5 ποιήματα με νέα, δική της σύνθεση, ειδικά για αυτή τη βραδιά. Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών, η βιογραφία και η εργογραφία του ποιητή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Η Ομάδα συνεχίζει για 3η χρονιά να υλοποιεί μια εκδήλωση, η οποία είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας των Εκπαιδευτικών (Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Καθηγητών), μαθητών, αλλά και φίλων, οι οποίοι ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά στην πόλη, προσπαθώντας να έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ταυτόχρονα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass