ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ

Ο στιχουργός Κ. Χαραλαμπίδης σήμερα στην Κατερίνη

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2011 21:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Στην Κατερίνη έρχεται σήμερα ο μεγάλος Κύπριος ποιητής Κυριάκος Χαραλαμπίδης, στίχους του οποίου μελοποίησε ο αείμνηστος Μάριος Τόκας και ερμηνεύουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανόλης Μητσιάς και ο Δημήτρης Μητροπάνος.
Ο Κυριάκος Χαραλαμπίδης έρχεται στην Πιερία προσκεκλημένος του Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Πιερίας «Ο Ευαγόρας».
Συγκεκριμένα, σήμερα, στις 11.30 το πρωί, στον χώρο του θεατρικού εργαστηρίου «Αυλαία», γωνία Ορφέως και Ολύμπου 23, ο Σύλλογος Κυπρίων Πιερίας «Ο Ευαγόρας» διοργανώνει εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, προς τιμήν του σπουδαίου ποιητή.
Η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των πολιτιστικών υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, του γενικού προξενείου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας. Παρών θα είναι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Σταματάρης.
Η παρουσία αυτού του στιχουργού στην Κατερίνη αποτελεί τιμή για την πόλη και τον νομό όχι μόνο επειδή τους στίχους του τραγουδά όλη η σύγχρονη Ελλάδα, αλλά και επειδή αυτός ο καταξιωμένος ποιητής έρχεται σε μια κοινωνικά κρίσιμη στιγμή για την Πιερία καθώς και σε μια εθνικά σημαντική στιγμή για τη χώρα, για να προσφέρει δύναμη και ελπίδα μέσα από τον πολιτισμό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν – ερμηνευτούν ποιήματά του από μαθητές τού θεατρικού εργαστηρίου «Αυλαία» αλλά και από τον ίδιο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass