ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ

«Την... έκαναν λαχείο» στην Ελασσόνα!

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2011 1:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:42
 ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Ενθουσίασε και εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση «Την κάναμε λαχείο» που παρουσίασε η θεατρική Ομάδα Ελασσόνας υπό την αιγίδα της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρίας Ελασσόνας.
Η σύγχρονη κωμωδία του γνωστού και καταξιωμένου Ελασσονίτη συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου, σε σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια επαγγελματική παράσταση. Η απόδοση των ρόλων από τη θεατρική ομάδα, το σκηνικό και γενικότερα όλη η αύρα της παράστασης δεν θύμιζε σε τίποτα ερασιτεχνικό θέατρο.
Άλλωστε, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο συγγραφέας του έργου, ο οποίος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του έργου και συγκινημένος δήλωσε ότι δεν περίμενε να δει μια τόσο άρτια παράσταση που θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε ένα Αθηναϊκό θεατρικό σανίδι. Στην ομιλία του δήλωσε χαρούμενος και ευχαριστημένος που η θεατρική ομάδα διάλεξε δικό του έργο να ανεβάσει. Χαρούμενοι ήταν και όλοι οι συντελεστές του έργου, ο σκηνοθέτης Στέλιος Ντικούλης, οι πρωταγωνιστές: Στέφανος Ευαγγέλου, Κική Καλογήρου, Ρούλα Γιαβούρογλου - Βάλλα, Νίκος Σδάνης, Βασίλης Αθανασιάδης, Βασίλης Μαντζώκας και Όλγα Λιάκου, για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Πολλά «μπράβο» αξίζουν και στον υπεύθυνο ήχου και φωτισμού κ. Βαλιώτη, αλλά και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των παραστάσεων.
Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα έχει ήδη δεχτεί προτάσεις, να παιχτεί το συγκεκριμένο έργο και εκτός της Ελασσόνας, όπως στη Λάρισα, στην Κομοτηνή, στον Βόλο, ενώ είναι ανοιχτή και σε νέες προτάσεις.
Για όσους δεν είδαν τις παραστάσεις, η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει ξανά την παράσταση «Την κάναμε λαχείο» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass