ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Β. ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τα νεανικά όνειρα βρίσκουν διέξοδο

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2011 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:43
Η Αθήνα σε πρώτο πλάνο την περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών και οι περιπέτειες ενός νέου ανθρώπου στην πορεία προς την ανεξαρτητοποίηση με φόντο το μαγικό κόσμο της υδατοσφαίρισης.
Τα πράγματα γι' αυτόν όπως και για πολλούς άλλους νέους συνταξιδιώτες του, την επονομαζόμενη «χαμένη γενιά» της οικονομικής κρίσης, δεν εξελίσσονται όπως είχε ονειρευτεί. Ακροβατεί, χαμένος μες το λαβύρινθο της μεγαλούπολης, το κατεστημένο της ζωής στην πρωτεύουσα μοιάζει να τον έχει καταπιεί.
Έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, εκεί που δεν έχει πιο κάτω από το κάτω, όμως η βοήθεια που δεν περιμένει από κανέναν πλέον, έρχεται ακριβώς από εκεί που... δεν περιμένει.
Ένα ταξίδι από την κόλαση στον παράδεισο και μετά... ξανά στην κόλαση και... ξανά στον παράδεισο, τη συνειδητοποίηση και την ολοκλήρωση τελικά. Όλα αυτά ξετυλίγονται στις σελίδες του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γεωργάκη «Ακροβάτης του ονείρου» που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο βιβλιοπωλείο «Παιδεία» της Λάρισας. Ο λογοτέχνης κ. Νίκος Νομικός αναφέρθηκε στη γραφή του συγγραφέα που κινείται παράλληλα με τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο, δίνοντας ταυτόχρονα μια πραγματική διέξοδο στα νεανικά όνειρα. Για το βιβλίο του μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχει αποσπάσει θετικές κριτικές ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε όλα όσα «διαδραματίζονται» στο νέο του πόνημα.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass