Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ

«Μύλος 1927» συνώνυμο της διασκέδασης

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2011 1:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:43
 H μουσική σκηνή «Μύλος 1927» άνοιξε και πάλι τις πύλες της, στη διασκέδαση. Ένας καταξιωμένος χώρος, όπου η πολυετή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, η διασκέδαση και η ποιότητα, όχι μόνο συμβαδίζουν, αλλά έχουν βρει και ανταπόκριση από ένα ευρύ κοινό, το οποίο δεν εξαντλείται μόνο στο κοινό της Λάρισας.
Η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός, στη μουσική σκηνή «Μύλος 1927» συνυπάρχουν, γι’ αυτό και η νέα διεύθυνση του δημιουργικά και ανήσυχα σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς θα συνεχίσει, επενδύοντας στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη του τόπου, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να συμβάλλει σε αυτή με μια σειρά συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες, κρατώντας το λαϊκό χαρακτήρα με προσιτές τιμές .
Η αγαπημένη σε όλους μουσική σκηνή «Μύλος 1927», δίκαια γνωστή τόσο για το πλήθος των καλλιτεχνών που έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα, Ελλήνων και ξένων, όσο κυρίως για την ποιότητα των μουσικών φυσιογνωμιών που άφησαν συγκεκριμένα γνωρίσματα σε ό,τι αφορά στις χειμερινές βραδινές εξόδους των Λαρισαίων κάνει την έναρξη των φετινών μουσικών διαδρομών με τους Αλέξανδρο Τσιωνά, Αχιλλέα Κωτσόπουλο , Αρετή Παπαναστασίου στο τραγούδι και τους Μιχάλη Ζουριδάκη, Γιάννη Καραμανιώλα, Δημήτρη Μακρυγιάννη, Γιάννη Μαραγκούλη και Βαγγέλη Τσιαπλέ στη μουσική.
 Η παρέα του «Μύλου 1927» περιμένει όλο τον κόσμο για ξέγνοιαστες ποιοτικές βραδιές κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και γιορτές. Είσοδος με ποτό 8 ευρώ.Τηλέφωνο κρατήσεων 2410-256.404.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass