ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΦΑΡΜΑΚΗ»

«Την κάναμε λαχείο» σήμερα στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2011 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Για όσους έχασαν τις επιτυχημένες παραστάσεις του περασμένου μήνα, αλλά και για όσους θέλουν να ξαναδούν την ξεκαρδιστική κωμωδία του Κώστα Παπαπέτρου, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, σήμερα Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλ. Φαρμάκη», στην Ελασσόνα, από τη Θεατρική Ομάδα Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρίας.
Η σύγχρονη κωμωδία του καταξιωμένου Ελασσονίτη συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου, σε σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια επαγγελματική παράσταση. Η απόδοση των ρόλων από τη θεατρική ομάδα, το σκηνικό και γενικότερα όλη η αύρα της παράστασης δεν θυμίζει σε τίποτα ερασιτεχνικό θέατρο.
Συντελεστές του έργου: Σενάριο: Κώστας Παπαπέτρου, Σκηνοθεσία: Στέλιος Ντικούλης. Παίζουν: Στέφανος Ευαγγέλου, Κική Καλογήρου, Ρούλα Γιαβούρογλου - Βάλλα, Νίκος Σδάνης, Βασίλης Αθανασιάδης, Βασίλης Μαντζώκας και Όλγα Λιάκου.
Η υπέροχη σύγχρονη κωμωδία του Κ. Παπαπέτρου, σε μια εποχή ανασφάλειας και οικονομικών, κοινωνικών και ψυχολογικών κρίσεων, αντιμετωπίζει τα γεγονότα με χιούμορ, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στις δυσκολίες και τα αδιέξοδα της εποχής μας. Πρόκειται για μια σάτιρα, βγαλμένη μέσα από τους όρους και τους κανόνες του τρέχοντος δύσκολου βιοπορισμού και των αναγκών επιβίωσης. Τόσο η εξέλιξη των γεγονότων, όσο και οι ήρωες του έργου, αποτελούν στοιχεία της καθημερινότητας και της σύγχρονης ζωής των Νεοελλήνων. Η καυστική σάτιρα για την πολιτική, την οικονομία και τις προσωπικές σχέσεις, σε συνδυασμό με τα παθήματα των ηρώων, προκαλούν το αβίαστο γέλιο, αλλά ταυτόχρονα και προβληματισμό και σκέψεις για τη ζωή του καθενός μας.
Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας, ευχαριστεί τον Δήμο Ελασσόνας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας (Κ.Ε.Δ.Ε.) για την αμέριστη συμπαράσταση στην υλοποίηση της θεατρικής παράστασης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass