ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

Τα νιάτα παράγουν και προσφέρουν

*Αύριο η πρεμιέρα τους με το έργο «Σκρουτζ ο δήμαρχος»

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2011 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Της Νατάσας Πολυγένη
Με περίσσεια διάθεση για προσφορά αλλά και αγάπη για το θέατρο, νέα παιδιά από τον Αμπελώνα αποφάσισαν σε χαλεπούς καιρούς να δημιουργήσουν μια θεατρική ομάδα που βασικό άξονα θα έχει την ψυχαγωγία σε συνδυασμό με τη φιλανθρωπία. Μία αστραπιαία σκέψη που πολύ γρήγορα πήρε σάρκα και οστά αφού παρά το γεγονός ότι μόλις εδώ και ένα μήνα συγκροτήθηκε η ομάδα, ήδη η πρώτη τους παραγωγή είναι έτοιμη.
«Σκρουτζ ο δήμαρχος» τιτλοφορείται το έργο τους που θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο παλαιό Δημαρχείο του Αμπελώνα και η πρωτοτυπία τους έγκειται στο ότι πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού του Κ. Ντίκενς, σύγχρονη, πιο κωμική, πολύ σατιρική, που έχουν επιμεληθεί με προσωπική εργασία τα μέλη της ομάδας. Όλα τα μέλη εργάστηκαν πολύ σκληρά για να κατορθώσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν πρεμιέρα. Ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν μέσα σε λίγες μόνο μέρες, που τελικά δεν τους περίσσεψε χρόνος για να βρουν το όνομα της θεατρικής ομάδας. Σενάριο, σκηνικά, κοστούμια, μουσική όλα περνάνε από τα χέρια των παιδιών. Εισιτήριο για την παράσταση δεν θα υπάρχει αλλά όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να ρίχνουν τον οβολό τους σε ειδική κάλπη που θα στηθεί για τα παιδικά χωριά SOS. Η προσπάθεια αυτή θα έχει και συνέχεια όπως δηλώνουν μέλη της ομάδας στην «Ε» αφού η φιλοσοφία τους είναι να ανεβάζουν παραστάσεις που θα παρουσιάζονται δωρεάν αλλά κάθε φορά θα έχουν ένα φιλανθρωπικό στόχο. Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Χαραλάμπης Σπάχος, Έλενα Τριπέλλα, Ελένη Γρηγορίου, Ιωάννης Μαλιόγκας , Μαρία Καπρίνη, Σταύρος Καριπίδης, Κατερίνα Ζαβαλίδη, Jonathan Χουλιαρός, Νικόλαος Κότης, Δήμητρα Βουμβάκη, Αγορίτσα Καλαμπούκα, Θάνος Τοκμάκης, Λάμπρος Καρακώστας, Κώστας Σπάχος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass