ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2011 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:50
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών. Η αυλαία έπεσε με τις εκδηλώσεις του Μακρυχωρίου όπου τα παιδιά της περιοχής με υπεύθυνη τη δασκάλα τους Δάφνη Χατζηδάκη έδειξαν τις ικανότητές τους στα όργανα που παίζει το καθένα καθώς και στο τραγούδι. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν το τμήμα Μουσικής Προπαιδείας με υπεύθυνη τη δασκάλα Σωτηρία Μακρυγιάννη, όπου πραγματικά με τα σκετσάκια τους και τον χορό τους έκλεψαν την παράσταση.
Τη βραδιά ομόρφυναν ακόμη περισσότερο η Μικτή Ορχήστρα του Δήμου Τεμπών με μαέστρο τον Θέμη Σαμαντζή, παρουσιάζοντας σόλο κομμάτια(τρομπέτα, φλάουτο, σαξόφωνο), η Μικτή Χορωδία του Δήμου Τεμπών με διευθυντή τον κ. Ταμβακά καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών με διευθυντή τον Τόμας Σεκερέ.
Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε στην πλατεία του χωριού το άναμμα του δέντρου με συνοδεία της Φιλαρμονικής από το δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο μαζί με τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Μακρυχωρίου Γιάννη Μπούτο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σχεδόν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Βασίλης Κρητικός ο οποίος μαζί με τα μέλη του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Μένη Χατζηπαναγιώτου, Κατερίνα Δρογγούδα, Τσέτσιλα Δημήτριο και Αποστολίνα Σαΐτη ήταν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης της όλης βραδιάς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass