ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»

Η «Ιοκάστη» έκοψε την πίτα της

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
«Το Θεσσαλικό Θέατρο ήταν η μεγάλη αδυναμία αλλά και η μεγάλη πληγή, από την πρώτη μέρα της θητείας μας πασχίσαμε να το καταστήσουμε ως ένα από τα πρώτα περιφερειακά Θέατρα και το καταφέραμε». Βασικό μας μέλημα ήταν να το στηρίξουμε και να ξεπεραστεί το μεγάλο χρέος που υπήρχε, κατορθώσαμε να το αντιμετωπίσουμε και να προχωρήσουν μία σειρά έργων που το αναβάθμισαν. Στην πορεία του το Θεσσαλικό Θέατρο γνώρισε μεγάλες δόξες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο Κώστα Τσιάνο». Αυτά τόνισε χθες μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης στο πλαίσιο κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο του Μύλου».
Η χθεσινή ήταν μία μέρα γιορτινή για το Θεσσαλικό Θέατρο, ήταν όλοι τους εκεί, ηθοποιοί, εργαζόμενοι, συντελεστές της παράστασης «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» για κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα.
Η πρώην πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου Μαρία Αγραφιώτη στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνεργάστηκε και τόνισε ότι αν και ο νέος χρόνος τη βρήκε σε ένα άλλο πόστο, ένα κομμάτι της καρδιάς της και της σκέψης της θα παραμείνει στο Θεσσαλικό Θέατρο διότι το αγάπησε, τη δίδαξε πράγματα και τη γέμισε ψυχικά. Ευχαρίστησε τον Κώστα Τσιάνο για την αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε το Θέατρο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Το τυχερό χρυσό κόσμημα ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου «Πολυχρύσοιον» των Γ. και Φ. Πλίτση. Κατά τη διάρκεια της γιορτής ακούστηκαν μουσικές και τραγούδια από παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» και φυσικά το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» που έγραψε και προσέφερε ειδικά για την τωρινή παράσταση.
Στη χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκαν ακόμη ο καλλιτεχνικός διευθυντής Κώστας Τσιάνος, η νέα πρόεδρος του Θ.Θ. κ. Μαρία Κοτάκου, η αντιδήμαρχος Ελένη Ξυνοπούλου και άλλοι.
 Σ.Ο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass