ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Νότες κλασικής και σύγχρονης μουσικής

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2011 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
Μουσικά κομμάτια βαλς, ρετρό, τάνγκο απόλαυσαν χθες βράδυ όσοι βρέθηκαν στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.
Ήταν μια μουσική βραδιά πλημμυρισμένη από κομμάτια του Γιόχαν Στάους, του Μπραμς και άλλων κλασικών συνθετών που αποδόθηκαν με τον πιο αριστουργηματικό τρόπο.
Ο μαέστρος και ψυχή της ορχήστρας κ. Χρήστος Κτιστάκης ερμήνευσε από τη μία στο πιάνο με τη συνοδεία του Δημήτρη Καραμανώλη στο βιολί κλασικά κομμάτια και στη συνέχεια με τις ερμηνευτικές ικανότητές τους η Μαρία Ρουκά και ο Αστέριος Τσέτσιλας τραγούδησαν κομμάτια από γνωστές ελληνικές οπερέτες.
Στην εκδήλωση απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κ. Πιπίτσα Μπαλάφα η οποία ευχήθηκε να φέρει ο νέος χρόνος υγεία σε όλους και στη Συμφωνική Ορχήστρα να συνεχίσει αταλάντευτα το έργο της προσφέροντας εξαίσιες στιγμές στο μουσικό κοινό της Λάρισας.
Για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ορχήστρας τη νέα χρονιά ενημέρωσε τους παρευρεθέντες ο μαέστρος Χρ. Κτιστάκης προαναγγέλλοντας δύο συναυλίες που θα γίνουν στο Δημοτικό Ωδείο, η μία το Φεβρουάριο όπου ο Δημ. Καρακαντάς στο βιολί θα ερμηνεύσει τις «Τέσσερις εποχές» του Βιβάλντι μαζί με την ορχήστρα και η δεύτερη στις αρχές Απριλίου όπου θα ερμηνεύσουν έργα του Μπετόβεν.
Ο κ. Κτιστάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της Συμφωνικής Ορχήστρας για την ουσιαστική συμβολή τους στο μουσικό έργο που επιτελούν καθώς με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ορχήστρα τα μέλη του συλλόγου είναι πάντα εκεί αρωγοί και συνοδοιπόροι σε κάθε τους προσπάθεια.
Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΩΛ κ. Χ. Οικονόμου, ο διευθυντής του ΔΩΛ κ. Απ. Αλεξίου και φίλοι του συλλόγου.
Σ.Ο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass