ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ «ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ» ΤΟΥ Σ. ΜΑΪΝΑ

Ερωτικές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας

*Το νέο βιβλίο του γνωστού ηθοποιού

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2011 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Μικρά διηγήματα, σαράντα διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ωστόσο συνθέτουν την τοιχογραφία ενός κόσμου, συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Μάινα που παρουσιάστηκε χθες στη Λάρισα, στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Παιδεία».
Το πρώτο συγγραφικό πόνημα του Στέλιου Μάινα που τιτλοφορείται «Τα φαινόμενα απατούν» είναι μία συλλογή ταξιδιών από ανθρώπους που όπως είπε ο συγγραφέας έχουν να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες. Το βιβλίο δεν είναι αυτοβιογραφικό αλλά προέκυψε, σημείωσε ο κ. Μάινας κατά τη χθεσινή του παρουσίαση, από μία σειρά γραπτών κειμένων, παρακαταθήκη του ιδίου από τη συμμετοχή του σε κάποιο περιοδικό της εφημερίδας «Ημερησία».
Το βιβλίο διαπραγματεύεται τις ιστορίες απλών ανθρώπων που ενώ δεν έχουν τίποτα να πουν, έχουν μία απρόσμενη εξέλιξη όπως ακριβώς είναι και η ίδια η ζωή. Έτσι προέκυψε και ο ομώνυμος τίτλος του βιβλίου.
Για το βιβλίο στη χθεσινή παρουσίασή του μίλησε ο φιλόλογος Στέργιος Υψηλός ενώ αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη και ο συγγραφέας.
Λίγο πριν την παρουσίαση προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο δραματοποιημένο από τα διηγήματα που το επιμελήθηκε ο γιος του ηθοποιού και συγγραφέα.
Σ.Ο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass