ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗ Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ

Το Θέατρο «Όψεις» παρουσιάζει την «Αρκούδα»

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2011 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
 Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου στις 9.15 μ.μ. η Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου «Όψεις» θα παρουσιάσει σε επίσημη πρεμιέρα τη μονόπρακτη κωμική ιστορία του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ «Η αρκούδα» στην οποία πρωταγωνιστεί η δημοφιλής ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά. Μαζί της ο Παύλος Βησσαρίου και ο Ανδρέας Ζυγογιάννης.
Πρόκειται για μια εξαιρετική κωμωδία με σκηνικά και κοστούμια εποχής, μουσική, χορό και ατμοσφαιρική σκηνοθεσία. Μια παράσταση αφιέρωμα στον μεγάλο Ρώσο συγγραφέα, παράλληλα θα προβληθεί ένα δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του, έκθεση φωτογραφιών και βιβλίου.
Η υπόθεση του έργου μας μεταφέρει σε ένα αγρόκτημα όπου κατοικεί μια νέα και όμορφη χήρα, η Έλενα Πόποβα, που μήνες τώρα πενθεί τον χαμό του άντρα της, Νικολάι, κλεισμένη ερμητικά στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού της. Εκεί την επισκέπτεται ο απόστρατος υπολοχαγός του πυροβολικού και νυν γαιοκτήμονας Γκριγκόρι Στεπάνοβιτς Σμιρνόφ και απαιτεί με άκομψο τρόπο την εξόφληση δύο γραμματίων που του χρωστούσε ο σύζυγός της. Η βαρυπενθούσα κυρία δεν έχει αντίρρηση, η συμπεριφορά του πιστωτή όμως και οι απόψεις που έχει ο ίδιος για τις γυναίκες την αναστατώνουν. Η ένταση ανάμεσά τους κορυφώνεται και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Μοναδική λύση η μονομαχία...
Η σκηνοθεσία και η διασκευή του κειμένου είναι του Π. Βησσαρίου, κοστούμια Β. Μακρή, σκηνικά Δ. Γιοβάνη-Π. Βησσαρίου, χορογραφίες Α. Καραπάνου, φωτογραφίες Μανώλης Στεργιόπουλος, ήχος-φώτα Α. Νικολόπουλος, αφίσες-έντυπα Εργαστήριο «Θαυματρόπιο», οργάνωση παραγωγής -δημιουργική ομάδα Θεάτρου «Όψεις».
Παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 9.15 και κάθε Σάββατο 9.15 και Κυριακή 8.15.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ κανονικό και 10 παιδικό-φοιτητικό. Για κρατήσεις αριθμημένων θέσεων πληροφορίες, Γαρδικίου 8, Καρδίτσα, τηλ. 24410-80.971 από 11-2 και 6-9.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass