ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ενθουσίασαν οι μαθητές του Θεσσαλικού Μπαλέτου

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2011 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:04
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν χθες βράδυ οι μαθητές του Θεσσαλικού Μπαλέτου Λάρισας στην πρώτη τους παράσταση για τη φετινή χρονιά.
Ήταν μία παράσταση προσεγμένη και στην παραμικρή της λεπτομέρεια, όπου ο χορός ενωνόταν αρμονικά με τη ζωγραφική καθώς η παράσταση αυτή ήταν εμπνευσμένη από τη ζωγραφική δημιουργία των μαθητών της σχολής.
Οι μαθητές με τις χορευτικές τους ερμηνείες ενθουσίασαν το κοινό και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς η χορευτική παρουσία έδενε άψογα με τη μουσική σπουδαίων συνθετών όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μάνου Λοΐζου, του Θόδωρου Δερβενιώτη και του Δήμου Μούτση.
Στην παράσταση συμμετείχαν 45 παιδιά από τις τάξεις των Προφυτωρίων, των Φυτωρίων καθώς και οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού.
Οι υπόλοιπες παραστάσεις θα δοθούν σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 9 μ.μ., στη Σκηνή Μπαλέτου, στο «Μύλο του Παπά». Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου από τις 4-9 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-256.464.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass