ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

Φεστιβάλ θεάτρου νέων δημιουργών

Δημοσίευση: 02 Απρ 2011 23:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Η θεατρική άνοιξη στη σκηνή του Θεσσαλικού θεάτρου συνεχίζεται με μία σειρά θεατρικών παραστάσεων. Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου ξεκινά το «Φεστιβάλ θεάτρου νέων δημιουργών» στο πλαίσιο του οποίου θα φιλοξενηθούν αξιόλογες παραστάσεις νέων θιάσων που ξεχώρισαν και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι το εξής:
Η «Εταιρεία Πολιτισμού- anagnosis», την Τετάρτη 6 Απριλίου και την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 9 το βράδυ, θα παρουσιάσει το αριστούργημα του Γεώργιου Βιζυηνού «Το μόνον της Ζωής του ταξείδιον», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή 8 Απριλίου και το Σάββατο 9 Απριλίου στις 9 μ.μ, η «Εταιρεία Θεάτρου-Sforaris» θα παρουσιάσει την παράσταση «Παραλογές ή μικρές καθημερινές τραγωδίες». Τη δραματουργική επεξεργασία και τη σκηνοθεσία της παράστασης έκανε ο Γιάννης Καλαβριανός.
Η «Εταιρεία Θεάτρου-Pegouod» θα παρουσιάσει τη Κυριακή 10 Απριλίου σε μία μόνο παράσταση στις 9 μ.μ., το αριστούργημα του Αντον Τσέχωφ «Ο Γλάρος», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Ξανθόπουλου.
Την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη 12 Απριλίου και την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 9 το βράδυ, η «Λυκόφως Α.Μ.Κ.Ε.», θα δώσει δύο παραστάσεις με το έργο «Η πέτρα της υπομονής» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη.
Την Πέμπτη 14 Απριλίου και την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 9μ.μ, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, θα παρουσιάσει το αριστούργημα του Σλάβομιρ Μρόζεκ «Εμιγκρέδες».
Τέλος το Σάββατο 16 Απριλίου στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 7 το απόγευμα και στις 9.15 το βράδυ, θα παιχτεί η παράσταση «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο «Θέατρο του Μύλου» με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass